Η Bang & Olufsen μας έχει δώσει μερικά εντυπωσιακά ηχεία στο παρελθόν, και όπως φαίνεται συνεχίζει την παράδοση προσθέτοντας κάτι που κανείς δεν σκέφτηκε ότι χρειάζεται ένα ηχείο. Μιλάμε φυσικά για μαρμάρινα βάθρα!
Η Bang & Olufsen λοιπόν μας έδειξε την συνεργασία της με την ιταλική εταιρεία μαρμάρου και γρανίτη Antolini στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου. Το ηχείο Beosound Balance Natura διαθέτει μια εντυπωσιακή βάση από την Antolini που, σύμφωνα με την εταιρεία ήχου, ανεβάζει τη συσκευή στο βέλτιστο ύψος. Προφανώς, το βάθρο δεν υπάρχει μόνο για λόγους αισθητικής – είναι ένα λειτουργικό στοιχείο ήχου.
Φυσικά δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο μάρμαρο καθώς μπορείτε να τα αποκτήσετε με φυσικό χαλαζία, καθώς και με πετρωμένο ξύλο ή ακόμη και απολιθωμένο ξύλο. Οι επιλογές έχουν διαφορετική ημιδιαφάνεια και βάθος χρώματος αλλά ένα κοινό χαρακτηριστικό είναι ο δακτύλιος από ανοδιωμένο αλουμίνιο που χρησιμεύει ως σχεδιαστικός συνδετικός κρίκος μεταξύ του βάθρου και της βάσης του ηχείου.
Εκτός από την έκδοση Natura του ηχείου Beosound Balance, η Bang & Olufsen παρουσίασε επίσης μια τηλεόραση Beovision Theatre 55 ιντσών και ένα ζευγάρι ηχείων Beolab 28 τα οποία χρησιμοποιούν χαλαζία από τον Αμαζόνιο. Όλα τα προϊόντα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατασκευάζονται κατά παραγγελία με τιμές διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος, γεγονός που λέει πολλά για το ύψος της τιμής τους.