HMD Fusion: Ένα κινητό για όλους τους fans του Venom

22 Οκτωβρίου, 2024

Η HMD παρουσίασε το κινητό Fusion τον Σεπτέμβριο και τότε μας είχε μιλήσει επίσης για μια σειρά από modular αξεσουάρ τα οποία θα έρχονταν σύντομα για την συσκευή με το όνομα «Smart Outfits». Τώρα μας δίνει μια μικρή «γεύση» για τα αξεσουάρ αυτά με το πρώτο αξεσουάρ Venom!

Η HMD συνεργάστηκε με τη Sony Pictures για να γιορτάσει την επερχόμενη κυκλοφορία του Venom: The Last Dance και δημιούργησε ένα μοναδικό Smart Outfit που ενσαρκώνει τη συμβιωτική σχέση μεταξύ του Venom και του Eddie Brock. Όπως ο Venom αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση του Brock, έτσι και οι έξυπνες στολές Venom αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση του HMD Fusion με ιδιότητες που μοιάζουν με αυτές του Venom.

Αυτό επιτυγχάνεται με έναν ειδικό γυάλινο θάλαμο που κουμπώνει στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέεται με έξι έξυπνες ακίδες του Fusion. Μέσα σε αυτό το Smart Outfit υπάρχουν 160 μαγνητικές συστοιχίες οι οποίες ελέγχουν κάποιου είδους ferrofluid με αποτέλεσμα το υγρό αυτό να συστρέφεται, να μετακινείται και να παίρνει διάφορα σχήματα. Όπως δηλαδή και ο αγαπημένος μας Venom όταν είναι στην φυσική του μορφή.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans του Venom αλλά το γεγονός ότι δεν πωλείται θα πάρει άμεσα πίσω τον ενθουσιασμό τους. Φυσικά το κινητό μπορείτε να το αγοράσετε στα 275 ευρώ, αλλά αυτή η έξυπνη θήκη Venom δημιουργήθηκε ειδικά για την προώθηση της ταινίας και υπάρχουν μόνο τρεις από αυτές στον κόσμο. Η HMD λέει ότι το τηλέφωνο Venom έκανε την εμφάνισή του σε ένα ειδικό Venom pop-up event στις 20 Οκτωβρίου και στη συνέχεια άλλη μια φορά στην πρεμιέρα της ταινίας που έγινε στις 21 Οκτωβρίου. Ευτυχώς, η HMD έχει ανεβάσει αρκετές εικόνες της συσκευής ενώ υπάρχει επίσης και ένα τρέιλερ που δείχνει το ferrofluid σε κίνηση.

Τελικά τα Smart Outfits φαίνεται ότι είναι μια καλή και άκρως εμπορική ιδέα, και περιμένουμε να δούμε αρκετές ευφάνταστες δημιουργίες στο άμεσο μέλλον.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R