OnePlus 13: Η OnePlus επιβεβαιώνει ημερομηνία παρουσίασης, σχεδίαση και χαρακτηριστικά!

22 Οκτωβρίου, 2024

Μια από τις ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες του μήνα είναι σίγουρα αυτή του OnePlus 13, και χάρη στις πολλές διαρροές έχουμε μια καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Το κινητό θα παρουσιαστεί μεν αυτό τον μήνα, αλλά η παρουσίαση αυτή είναι για την «τυχερή» κινεζική αγορά. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε η OnePlus να ανακοινώσει την παγκόσμια παρουσίαση.

Η εταιρία λοιπόν ανέβασε ένα teaser βίντεο στο οποίο βλέπουμε όχι μόνο την ημερομηνία 31 Οκτωβρίου ως την επίσημη ημέρα παρουσίασης, αλλά και την σχεδίαση του κινητού! Ουσιαστικά λοιπόν βλέπουμε το ακυκλοφόρητο OnePlus 13 σε όλο του το μεγαλείο, με μια σχεδίαση που μοιάζει αρκετά με αυτή του περσινού OnePlus 12. Βέβαια η εταιρία έχει κάνει κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε το νέο μοντέλο να έχει έναν αέρα φρεσκάδας.

Οι οπίσθιες κάμερες, για παράδειγμα, μπορεί να φαίνονται ίδιες, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε αναμφίβολα ότι ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται με το πλαίσιο του τηλεφώνου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Επίσης το φινίρισμα της πλάτης τώρα αλλάζει από ματ σε γυαλί και συνθετικό δέρμα.
Εννοείται ότι πρόκειται για ένα κινητό το οποίο έρχεται να τα βάλει με τα καλύτερα της αγοράς, και έτσι έχουμε μια εντυπωσιακή λίστα εξοπλισμού η οποία περιλαμβάνει

Οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση 3168 x 1440 pixel, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και φωτεινότητα έως 5000 nits,
Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Elite,
Μέχρι 24 GB μνήμης RAM,
Χώρος αποθήκευσης έως και 1 TB,
Μπαταρία 6.000mAh,
Ενσύρματη φόρτιση 100W,
Ασύρματη φόρτιση 50W,
Τριπλή κύρια κάμερα 50 + 50 + 50MP,
Selfie κάμερα 50MP

Ναι, το OnePlus 13 αναμένεται να είναι πιο ακριβό από το OnePlus 12, αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Βλέπετε έχουμε τον πιο τσιμπημένο σε τιμή επεξεργαστή της αγοράς, μια τεράστια μπαταρία και μια οθόνη αλλιώτικη από τις άλλες!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R