Το OnePlus 13 μπορεί να έρθει με φανταστικές επιδόσεις

9 Οκτωβρίου, 2024

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα κινητά που περιμένουμε να παρουσιαστεί είναι το OnePlus 13. Το κινητό αυτό έχουμε ήδη ακούσει ότι θα φοράει τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, κάτι αναμενόμενο άλλωστε. Ο γνωστός leaker Digital Chat Station όμως έχει άλλη άποψη!

Βλέπετε υποστηρίζει ότι το νέο κινητό της OnePlus θα έρθει με το Snapdragon X Elite με τους πυρήνες Oryon. Να σας θυμίσουμε ότι οι πυρήνες αυτοί βρίσκονται στο Snapdragon X Elite το οποίο είναι ένα chipset για φορητούς υπολογιστές! Φωτιά στις φήμες έβαλε και μια ανάρτηση της Qualcomm στο Weibo η οποία προαναγγέλλει την εκδήλωση Snapdragon Summit και δείχνει μια εικόνα με ένα κινητό που θυμίζει υπερβολικά το OnePlus 13. Ακόμη φυσικά δεν είναι σαφές αν το Snapdragon 8 Elite θα είναι ένα νέο chip ή απλώς μια νέα ονομασία του Snapdragon 8 Gen 4 οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει ότι η σειρά Xiaomi 15 που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου, θα είναι η πρώτη που θα διαθέτει το Snapdragon 8 Elite SoC. Περισσότερες πληροφορίες για το chip αυτό αναμένονται να αποκαλυφθούν στο Qualcomm Snapdragon Summit, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R