Η πρώτη θήκη για το Samsung Galaxy S25 Ultra δείχνει καλοδεχούμενες αλλαγές στην σχεδίαση

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Samsung έχει ήδη έτοιμη την σειρά Galaxy S25. Τα κινητά έχουν πάρει την τελική τους μορφή, έχουν περάσει με επιτυχία τις απαιτητικές δοκιμές και φυσικά τώρα η κορεατική εταιρία προγραμματίζει την κυκλοφορία τους.

Επιπλέον, όλο και περισσότερα benchmarks του νέου Snapdragon 8 Gen 4 έχουν εμφανιστεί, και πιο συγκεκριμένα του Snapdragon for Galaxy ο οποίος είναι η «ειδική» έκδοση για τα κινητά της Samsung.

Συνήθως σε αυτό το στάδιο αρχίζουν να διαρρέουν και τα πρώτα αξεσουάρ όπως οι θήκες, κάτι που φυσικά πάντα μας δίνει και μια καλύτερη εικόνα της σχεδίασης των συσκευών που έρχονται. Η παράδοση λοιπόν και τώρα δεν έσπασε, και η πρώτη θήκη σιλικόνης που ανέβηκε στο Weibo μας δείχνει ότι το κορυφαίο της σειράς, το Galaxy S25 Ultra θα έρθει τελικά με στρογγυλεμένες γωνίες!

Αυτή η κίνηση της Samsung θα είναι ένα βήμα μπροστά για την εργονομία του S25 Ultra, καθώς αιχμηρές γωνίες των προηγούμενων μοντέλων είχαν δημιουργήσει αρκετές γκρίνιες. Επιπλέον, η υποδοχή του S Pen φαίνεται να βρίσκεται στην κάτω δεξιά στρογγυλή γωνία, και αυτή η συγκεκριμένη τοποθέτηση φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εργονομική.
Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy S25 Ultra τον Ιανουάριο, με πολλές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης χάρη και στην βοήθεια του νέου chipset της Qualcomm, το οποίο πλέον ξεπερνά ακόμη και τον ισχυρό Apple A18 Pro. Φυσικά για άλλη μια φορά η κορυφαία σειρά της Samsung δεν δείχνει να έχει κάποια σοβαρή ανανέωση στο design, οπότε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της εργονομίας είναι καλοδεχούμενη.

 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R