Το νέο Motorola Razr 50s θα είναι ένα από τα φθηνότερα foldables της αγοράς. Μάλλον.

25 Σεπτεμβρίου, 2024

Νωρίτερα φέτος, η Motorola ανακοίνωσε τη νέα σειρά αναδιπλούμενων τηλεφώνων Razr. Η σειρά αυτή είναι ιδιαίτερα ελκυστική γιατί το κόστος των κινητών είναι αρκετά χαμηλότερο από αυτά του ανταγωνισμού (βλέπε Samsung). Τώρα όμως φαίνεται ότι η Motorola ετοιμάζει μια ακόμη πιο προσιτή πρόταση στην κατηγορία την οποία θα ονομάζει Razr 50s!

Η πληροφορία αυτή ανέβηκε στο Χ από το OnLeaks, το οποίο μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει τα specs αλλά και κάποιες εικόνες του επερχόμενου foldable.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ένα κινητό το οποίο χρησιμοποιεί τον MediaTek Dimensity 7300X, κάτι που αυτομάτως μας δείχνει ότι πρόκειται για συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Ο επεξεργαστής της MediaTek θα συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Στον πιο σημαντικό τομέα, αυτόν της οθόνης θα υπάρχει εξωτερική οθόνη 3,6 ιντσών και αναδιπλούμενη 6,9 ιντσών. Εδώ λοιπόν τα πράγματα είναι τα αναμενόμενα.
Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης μια μπαταρία 4.200mAh ενώ όλη η κατασκευή έχει και πιστοποίηση IPX8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OnLeaks το κινητό θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές ημέρες (27 Σεπτεμβρίου), οπότε σύντομα θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R