Τα νέα ρολόγια HUAWEI Watch GT5 διαρρέουν δύο ημέρες πριν την παρουσίαση

17 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Huawei παρουσίασε τον Μάιο τα φανταστικά Watch 4 Pro Space Edition και Watch Fit 3 αλλά χάρη σε μια διαρροή τώρα μάθαμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται και η νέα σειρά ρολογιών Watch GT 5. Οκ, το γνωρίζαμε, αλλά δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να σας γράψουμε κάτι για αυτό μιας και δεσμευόμαστε με βαρύ όρκο σιωπής!

Η παρουσίαση θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου ενώ ο leaker με το εμπνευσμένο όνομα Spillsomebeans μας έδωσε και μερικές εικόνες των νέων προϊόντων. Στις εικόνες βλέπουμε ότι η Huawei συνεχίζει να επιλέγει τα δύο μεγέθη, δηλαδή 41mm και 46mm για τις υλοποιήσεις της, και στις εικόνες βλέπουμε δύο από τα «μικρά» ρολόγια σε χρώματα Jana Blue και Jana Gold. Επίσης βλέπουμε και μια έκδοση του μεγάλου smartwatch των 46mm με μαύρο λουράκι το οποίο είναι πραγματικά καλοσχεδιασμένο και ποιοτικό.

Υπάρχει η ίδια περιστρεφόμενη κορώνα στην επάνω πλευρά οποία συνοδεύεται από ένα τυπικό κουμπί στην κάτω. Και για άλλη μια φορά, η έκδοση 46mm υιοθετεί μια ελαφρώς πιο σπορ αισθητική. Η σημαντική αναβάθμιση φαίνεται να έχει γίνει με το σύστημα TruSense το οποίο προσφέρει ταχύτερες και ακριβέστερες μετρήσεις από τους αισθητήρες, αλλά και ένα νέο εργαλείο ανάλυσης της υγείας το Health Glance το οποίο δίνει στους χρήστες μια συνολική και ακριβή εικόνα των δεικτών υγείας.

Φυσικά οι εικόνες που διέρρευσαν δεν δείχνουν όλη την σειρά ρολογιών και σίγουρα (μα σίγουρα) θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις τόσο στα μεγάλα ρολόγια όσο και στα μικρά.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R