Μια σύγκριση των Huawei Mate XT και Galaxy Z Fold 6 αποκαλύπτει την ευφυΐα των μηχανικών της Huawei

16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Huawei ανακοίνωσε πρόσφατα το πρώτο τριπλό foldable της αγοράς, το Huawei Mate XT Ultimate Design. Μάλιστα κάποιος πρόλαβε ήδη να τραβήξει μια φωτογραφία του νέου foldable δίπλα από το Galaxy Z Fold6 ώστε να φανεί καλύτερα το πόσο λεπτό είναι σε σύγκριση με το κινητό της Samsung.

Η σύγκριση αυτή είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, καθώς μας δείχνει ότι το trifold της Huawei είναι ελάχιστα πιο παχύ από το «συμβατικό» αναδιπλούμενο της Samsung. Μάλιστα η διαφορά είναι τόσο μικρή, που θα λέγαμε ότι και τα δύο κινητά έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Αυτό επιβεβαιώνει την μηχανολογική ευφυΐα των ανθρώπων της Huawei οι οποίοι κατάφεραν το ακατόρθωτο.

Για να καταλάβετε καλύτερα, το Huawei Mate XT έχει πάχος 12,8 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, ενώ το Galaxy Z Fold 6 έχει πάχος 12,1 χιλιοστά. Η διαφορά δηλαδή είναι μικρότερη από 1 χιλιοστό, παρά το γεγονός ότι το Huawei Mate XT έχει μια παραπάνω οθόνη και φυσικά άλλον έναν μηχανισμό αναδίπλωσης.
Όταν τα δύο κινητά ανοίξουν, η διαφορά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς το Mate XT έχει πάχος 4,57 χιλιοστά ενώ το Galaxy Z Fold 6 φτάνει τα 5,6 χιλιοστά.
Το νέο τρίπτυχο τηλέφωνο της Huawei κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Κίνα αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Οι φήμες λένε ότι μια παγκόσμια κυκλοφορία είναι σχεδόν βέβαιη, αλλά οι δικές μας πληροφορίες μας λένε ότι η Huawei έχει ήδη πάρει την απόφαση να το κρατήσει μόνο για την εγχώρια αγορά.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R