Η Huawei μας δείχνει το νέο της μεγάλο tablet που θα παρουσιάσει στην Βαρκελώνη

16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας αρκετά πολυάσχολος μήνας για την τεχνολογία. Από την μια η IFA, από την άλλη τα νέα iPhone και το νέο Playstation, τα πληκτρολόγια μας έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά. Τώρα είναι η σειρά της Huawei να μας τροφοδοτήσει με νέα, καθώς σε μερικές ημέρες αναμένεται να παρουσιάσει την νέα σειρά ρολογιών της αλλά και ένα νέο tablet το οποίο μάλιστα άρχισε ήδη να κάνει την εμφάνισή του σε επίσημες «διαρροές».

Πρόκειται για το μεγάλο tablet MatePad 12X το οποίο – βάση της φωτογραφίας που ανέβασε η ίδια η Huawei- θα κυκλοφορήσει και σε πράσινο χρώμα. Το tablet θα έχει μεταλλικό unibody και κάτι μας λέει ότι θα είναι άριστα εξοπλισμένο.

Φυσικά περιμένουμε ότι το tablet αυτό θα έχει και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, δηλαδή την πάντα απαραίτητη βάση πληκτρολόγιο αλλά και το πενάκι Huawei M-Pencil 3ης γενιάς.
Τελικά η κατηγορία των tablets μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα και να εξαφανίστηκε για κάποια χρόνια, αλλά τώρα επιστρέφει δυναμικά και αποδεικνύει ότι οι μεγάλες οθόνες έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R