Μια νέα διαρροή μας δείχνει ότι το Samsung One UI 7 θα φέρει αρκετές ενδιαφέρουσες αλλαγές

26 Ιουλίου, 2024

Η νέα έκδοση του λογισμικού της Samsung One UI 7 beta αναμένεται να ξεκινήσει να διανέμεται τις επόμενες ημέρες. Διαρροές έχουμε δει αρκετές, αλλά τώρα έχουμε στην διάθεσή μας την πιο εντυπωσιακή από όλες καθώς μας δίνει και πραγματικά screenshots!


Το SmartPrix και ο leaker chunvn8888 δημοσίευσαν αρκετά screenshots του Samsung One UI 7, από τα οποία βλέπουμε διάφορες βελτιώσεις στο σχεδιασμό και νέες προσθήκες. Ίσως μία από τις πιο αξιοσημείωτες σχεδιαστικές μικροαλλαγές που βλέπουμε εδώ είναι η αλλαγή προς πιο στρογγυλεμένα στοιχεία του UI. Αυτή η αλλαγή φαίνεται να υπάρχει παντού, από τις ειδοποιήσεις και τις γρήγορες ρυθμίσεις μέχρι το μενού γενικών ρυθμίσεων και πολλά άλλα.

Κάποια ενδιαφέροντα screenshots δείχνουν ότι το UI αλλάζει προσφέροντας τώρα ξεχωριστά πάνελ για τις γρήγορες ρυθμίσεις και τις ειδοποιήσεις. Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή και φαίνεται να ακολουθεί την σχεδίαση που έχουμε δει στα Xiaomi HyperOS και Apple i OS.

Φαίνεται επίσης ότι η Samsung θα σας επιτρέπει να στέλνετε τις βιντεοκλήσεις σε όλες τις συσκευές, αρκεί βέβαια να είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό Samsung και στις δύο συσκευές.

Το Samsung One UI 7 beta φημολογείται ότι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, και όπως φαίνεται θα έχει ουσιαστικές αλλαγές σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του One UI.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R