Το Huawei Mate X6 έρχεται τον Σεπτέμβριο με γνώριμη σχεδίαση και βελτιωμένο τσιπ

18 Ιουνίου, 2024

Το Huawei Mate X6 είναι το νέο επερχόμενο foldable της κινεζικής εταιρείας που έχει αρχίσει να μας απασχολεί. Νέες φήμες μάλιστα μιλούν τόσο για μικρή αλλαγή στην σχεδίαση της κάμερας αλλά και για το τσιπ που θα φοράει.

Σύμφωνα με τον @SmartPikachu, το Huawei Mate X6 θα συνεχίσει να έχει την γνωστή στρογγυλή σχεδίαση της κύριας κάμερας με μικρές ίσως αλλαγές. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Mate X5 έχει στρογγυλή σχεδίαση με μια εσωτερική τετράγωνη πλάκα η οποία φιλοξενεί τρεις φακούς και ένα LED φλας. Κάποιες φήμες μας λένε ότι η σχεδίαση στο νέο foldable ίσως να θυμίζει περισσότερο το Xiaomi 14 Ultra αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε βρει κάποια ασφαλή πληροφορία που να το επιβεβαιώνει.

Το Huawei Mate X6 λέγεται επίσης ότι θα φέρει το HarmonyOS NEXT out of the box, φανταζόμαστε τουλάχιστον στην εγχώρια κινεζική αγορά. Η πηγή της διαρροής υποστηρίζει επίσης ότι η παρουσίαση του foldable θα γίνει τον Σεπτέμβριο, κάτι που επιβεβαιώνουμε και εμείς ότι είναι πιθανό μιας και γνωρίζουμε ότι αυτό τον μήνα η Huawei ετοιμάζει ένα μεγάλο event σε πόλη της Ευρώπης.
Περαιτέρω πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το νέο κινητό θα φοράει νέο τσιπ ενώ θα διαθέτει και ιδιαίτερα εξελιγμένες δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης. (ίσως δορυφορική😉.

Πολλές οι φήμες, αλλά λίγες οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες οπότε καλό θα ήταν να κρατήσουμε και κάποιες επιφυλάξεις μέχρι να έχουμε κάτι πιο solid.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R