Νέο προσιτό αλλά και ιδιαίτερα premium tablet από την Huawei

13 Ιουνίου, 2024

Παρά τα προβλήματα με την δύση, η Huawei είχε ένα εκπληκτικό 2023 ενώ και το 2024 αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακά καλό. Η κινεζική εταιρεία φαίνεται να ανακάμπτει, κάτι που φαίνεται και από τις εξαιρετικές συσκευές που συνεχίζει να παρουσιάζει.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το νέο Huawei MatePad SE 11, ένα tablet που υπόσχεται να είναι προσιτό, παρόλο που προσφέρει ορισμένα premium χαρακτηριστικά, ειδικά όσον αφορά το σχεδιασμό. Το νέο tablet φαίνεται να είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς (Crystal Blue και Nebula Gray), έχει διαστάσεις 252,3 x 163,8 x 6,9 χιλιοστά και βάρος 475 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας).

Το Huawei MatePad SE 11 είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη IPS LCD 11 ιντσών ανάλυσης FHD+ και αναλογία οθόνης προς σώμα 85%. Η οθόνη αυτή έχει και λειτουργία eBook για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν και ως ηλεκτρονικό βιβλίο.


Στο πίσω μέρος, το MatePad SE 11 διαθέτει μια τυπική κάμερα 8 megapixel, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια selfie των 5 megapixel. Το πιο σημαντικό είναι ότι το MatePad SE 11 συνοδεύεται από την γραφίδα M-Pen Lite, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράφετε, να σχεδιάζετε ή ακόμη και να κρατάτε σημειώσεις απευθείας στο tablet.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας δεν αναφέρετε τι είδους chipset διαθέτει, αλλά οι φήμες λένε ότι το MatePad SE 11 είναι εξοπλισμένο είτε με επεξεργαστή Kirin 710A είτε με Snapdragon 680. Το tablet δεν διαθέτει συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας, αλλά διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth 5.1, USB Type-C και μια αξιοπρεπή μπαταρία 7700 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 22,5W.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R