Νέο HMD Skyline παρουσιάζεται μέσα στον Ιούλιο

1 Ιουνίου, 2024

Το επόμενο κινητό με το logo της HMD θα ονομάζεται Skyline, σύμφωνα με μια νέα αναφορά που μας έρχεται από τη Φινλανδία. Το Skyline λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο, σύμφωνα πάντα με καταστήματα λιανικής πώλησης.

Θα είναι υψηλότερης ποιότητας από ό,τι μας έχουν συνηθίσει τόσο η HMD όσο και η Nokia, και η τιμή του αναμένεται να είναι στα 520 ευρώ. Θα προσφέρεται με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου σε μαύρο χρώμα, και όπως είναι αναμενόμενο θα έχει υποστήριξη διπλής SIM. Ο αριθμός μοντέλου του είναι TA-1688. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό είναι πολύ πιθανό ότι πρόκειται για τη συσκευή που ήταν προηγουμένως γνωστή με την κωδική ονομασία Tomcat. Αν είναι έτσι, τότε το Skyline θα πρέπει να διαθέτει οθόνη αφής FHD+ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και το Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 SoC στο εσωτερικό του.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τρεις κάμερες (108 MP κύρια, 8 MP υπερευρυγώνια, 2 MP macro ή αισθητήρας βάθους), ενώ για selfies θα υπάρχει κάμερα 32 MP. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει μπαταρία 4.900 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W. Θα έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό και θα τρέχει Android 14. Φυσικά δεν λείπει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη καθώς και τα στερεοφωνικά ηχεία.

Μια διαφορετική συσκευή που έρχεται σύντομα έχει την κωδική ονομασία Nighthawk, και αυτή θα πρέπει να είναι κάτω από τα €300. Φημολογείται ότι θα διαθέτει επίσης οθόνη FHD+ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αλλά αυτή θα τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 SoC, σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε.
Διαθέτει επίσης κύρια κάμερα 108 MP, αλλά μόνο μια ακόμη κάμερα στο πίσω μέρος, και τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν η μπαταρία των 5000mAh, η υποδοχή ακουστικών και τα στερεοφωνικά ηχεία.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R