Samsung Galaxy Ring: Έρχεται με τιμή κοντά στα 300 δολάρια και μηνιαία συνδρομή;

23 Μαΐου, 2024

Το Samsung Galaxy Ring μπορεί να παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, αλλά αυτό ήταν περισσότερο ένα teaser παρά επίσημη παρουσίαση. Βλέπετε υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε ακόμα για αυτό το δαχτυλίδι, όπως για παράδειγμα το κόστος του!

Ο tipster Yogesh Brar όμως τώρα αναφέρει ότι η τιμολόγηση στις ΗΠΑ θα κυμαίνεται μεταξύ 300 και 350 δολαρίων, ενώ θα υπάρχει και κάποια συνδρομή. Φανταζόμαστε ότι με την συνδρομή αυτή θα «αγοράζεις» κάποιες έξτρα υπηρεσίες ή κάποια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης αλλιώς δεν το βλέπουμε καλά το δαχτυλιδάκι αυτό.


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για συνδρομή στο δαχτυλίδι της Samsung. Λίγο καιρό πριν, ο αντιπρόεδρος της Samsung Electronics Dr. Hon Pak σε συνέντευξη του στο CNBC είχε μιλήσει για μια συνδρομή κάτω από τα 10 δολάρια.

Αν κοιτάξετε τον ανταγωνισμό, το Fitbit Premium έχει συνδρομή 10 δολάρια/μήνα ή 80 δολάρια για ένα ολόκληρο έτος, το Apple Fitness+ έχει την ίδια τιμή και το Oura Ring έχει επίσης συνδρομή μέλους 6 δολάρια/μήνα ή 70 δολάρια/έτος.
Τι θα προσφέρει μια συνδρομή στο Galaxy Ring; Ουδείς γνωρίζει ακόμη, αλλά σύντομα σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R