Blackview HERO 10: Το νέο προσιτό foldable κάνει το ντεμπούτο του στο AliExpress

20 Μαΐου, 2024

Η Blackview ανακοίνωσε το δικό της αναδιπλούμενο smartphone, το HERO 10. Αυτή η συσκευή είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά μέσω της AliExpress. Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, σημειώστε ότι πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο smartphone τύπου Flip, το δημοφιλέστερο δηλαδή είδος αναδιπλούμενου κινητού που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Το Blackview HERO 10 φυσικά διαθέτει δύο οθόνες. Η εξωτερική οθόνη είναι στρογγυλή και βρίσκεται δίπλα από την διπλή κύρια κάμερα.


Ο κύριος αισθητήρας εδώ έχει ανάλυση 108 megapixels και πρόκειται για τον Samsung ISOCELL HM6. Η δεύτερη κάμερα είναι μια ultra wide με ανάλυση 8MP.
Η εσωτερική κάμερα τώρα έχει ανάλυση 32MP και βρίσκεται πίσω από μια κλασική οπή. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι το κινητό της Blackview διαθέτει και Android Dynamic Island, μια λειτουργία που φυσικά μιμείται το Dynamic Island της Apple.


Η αναδιπλούμενη οθόνη φτάνει τις 6,9 ίντσες, έχει ανάλυση 2,5Κ και δηλώνει φωτεινότητα 1.300 nits. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Helio G99 της MediaTek, 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Στο λειτουργικό βρίσκουμε το Android 13 με το DokeOS 4.0 της Blackview. Η Blackview εγγυάται τρεις σημαντικές ενημερώσεις Android, οπότε το τηλέφωνο θα υποστηρίζεται μέχρι το Android 16.

Τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν η μπαταρία 4.000mAh η οποία υποστηρίζει φόρτιση 45W, τα στερεοφωνικά ηχεία ενώ φυσικά δεν λείπει και η συνδεσιμότητα 5G. Το Blackview HERO 10 μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι 489 ευρώ από το AliExpress, μια τιμή που όμως θα έχει περιορισμένη ισχύ. Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν μπορείτε να ακολουθήσετε το link που ακολουθεί για να το παραγγείλετε!

BLACKVIEW HERO 10 (ALIEXPRESS)

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R