vivo X Fold3: Νέες φωτογραφίες δείχνουν μοναδική συνδεσιμότητα με τις συσκευές Apple Mac

20 Φεβρουαρίου, 2024

Ο γνωστός tipster Ice Universe έκανε άλλο ένα δωράκι στον κόσμο της τεχνολογίας, αυτή τη φορά με αποκλειστικές φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου Vivo X Fold3 για το οποίο σας γράψαμε μόλις εχτές ΕΔΩ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι εικόνες δεν δείχνουν απλά την φανταστική σχεδίαση του νέου αναδιπλούμενου αλλά και μια πρωτοποριακή λειτουργικότητα που μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τις συσκευές Apple Mac.

Σύμφωνα με αναφορές, το Vivo X Fold3 πρόκειται να φέρει επανάσταση στη σχέση μεταξύ κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, προσφέροντας μοναδική συνδεσιμότητα με υπολογιστές Mac. Μέσω μιας νέας λειτουργίας, το τηλέφωνο μπορεί να μετατραπεί σε έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή Mac μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στους χρήστες να κλωνοποιούν, να ελέγχουν και να χειρίζονται ασύρματα τις λειτουργίες του Mac. Αυτή η πρωτοφανής δυνατότητα όχι μόνο ενισχύει την ευελιξία του Vivo X Fold3, αλλά ανοίγει επίσης το οικοσύστημα της Apple σε ένα ευρύτερο κοινό, δελεάζοντας τους λάτρεις της Apple να αγκαλιάσουν τον κόσμο των foldable smartphones.

Μάλιστα ο leaker Digital Chat Station μοιράστηκε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη μηχανική πίσω από το Vivo X Fold3 αλλά και την έκδοση Pro. Και οι δύο συσκευές λέγεται ότι διαθέτουν οθόνες Samsung SDC, με την ανάλυση της εσωτερικής οθόνης να έχει αναβαθμιστεί σε ανάλυση 2480 × 2200 pixels και την εξωτερική οθόνη να προσφέρει ανάλυση 2748 × 1172 pixels. Κατασκευασμένο από υλικό fiberglass και διαθέσιμο σε μια κομψή έκδοση από λευκό γυαλί, το Vivo X Fold3 είναι σίγουρα ένα πολυτελέστατο και εντυπωσιακό gadget. Επιπλέον, μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5600mAh στο εσωτερικό του, οπότε οι χρήστες θα έχουν και σοβαρή αυτονομία στην διάθεσή τους.

Τελικά φαίνεται ότι το Vivo X Fold3 θα φέρει κάτι πρωτοποριακό, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την κατηγορία καθώς δίνει νέα κίνητρα για την αγορά των foldable συσκευών.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R