Samsung Galaxy XCover7 & Tab Active5: Τα νέα ανθεκτικά gadgets της Samsung λειτουργούν και χωρίς μπαταρία

11 Ιανουαρίου, 2024

Μετά από κάποιες μικρές και μεγαλύτερες διαρροές, η Samsung παρουσίασε και επίσημα ένα ανθεκτικό τηλέφωνο αλλά και ένα ανθεκτικό tablet.

Η κορεατική αποφάσισε να επισπεύσει την παρουσίαση των νέων της συσκευών και έτσι έχουμε όλες τις πληροφορίες για XCover 7. Το νέο τανκ τηλέφωνο της Samsung έχει πιστοποίηση IP68 αλλά και MIL-STD-810H, ακίδες POGO για φόρτιση και ένα προγραμματιζόμενο κουμπί. Με λίγα λόγια ισχύουν όλα όσα σας είχαμε γράψει ΕΔΩ.

Κατά τα άλλα, το νέο ανθεκτικό τηλέφωνο φέρνει μια οθόνη 6,6 ιντσών FHD+ TFT με waterdrop για την μπροστινή κάμερα, έναν ανώνυμο επεξεργαστή (πιστεύεται ότι είναι ο μεσαίας κατηγορίας Dimensity 6100 Plus), 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία 4.050mAh. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Galaxy XCover 7 διαθέτει επίσης μια θύρα 3,5 mm, μια υποδοχή κάρτας microSD και μια αφαιρούμενη μπαταρία. Κάθε μία από αυτές τις τρεις προσθήκες είναι σπάνιο να τις δείτε σε σύγχρονα smartphones, οπότε χαιρόμαστε που τις έχουμε όλες μαζεμένες σε ένα τηλέφωνο. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy XCover 7 που χρήζουν αναφοράς είναι μια μοναχική κύρια κάμερα 50MP, η selfie των 5MP και η προστασία Gorilla Glass Victus Plus. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές περίεργες ελλείψεις όπως η έλλειψη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (χρησιμοποιώντας ξεκλείδωμα προσώπου με βάση την κάμερα), Wi-Fi 5 αντί για ένα πιο πρόσφατο πρότυπο και ο αργός ρυθμός ανανέωσης 60Hz για την οθόνη.

Το tablet της Samsung φέρνει στο τραπέζι έναν ανθεκτικό σχεδιασμό, διαθέτοντας πιστοποίηση IP68, την παλαιότερη προστασία της οθόνης Gorilla Glass 5 και πιστοποίηση MIL-STD-810H. Στην πραγματικότητα ακόμη και το παρεχόμενο S Pen διαθέτει επίσης βαθμολογία IP68. Η Samsung προσφέρει επίσης μια ανθεκτική θήκη στο κουτί, με την κορεατική εταιρεία να λέει ότι το tablet σας θα πρέπει να αντέχει πτώση από ύψος 1,8 μέτρων όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη θήκη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές, το Galaxy Tab Active 5 διαθέτει οθόνη TFT 8 ιντσών 120Hz, chipset (αγνώστου πατρός) 6GB έως 8GB RAM, 128GB ή 256GB (ευτυχώς) επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 5.050mAh. Και αυτή η μπαταρία είναι αφαιρούμενη ενώ το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς μπαταρία (μέσω του φορτιστή). Η Samsung λέει ότι αυτή η “Λειτουργία χωρίς μπαταρία” επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν την υγεία της μπαταρίας σε θερμά περιβάλλοντα, εργασίας ή μέσα σε κάποιο όχημα. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy Tab Active 5 περιλαμβάνουν θύρα 3,5 mm, συνδεσιμότητα 5G, οπίσθια κάμερα 13MP, selfie 5MP, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και προγραμματιζόμενο πλήκτρο λειτουργιών.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα
Σας ιντριγκάρουν τα νέα ανθεκτικά τηλέφωνα και tablet της Samsung; Λοιπόν, η εταιρεία αναφέρει ότι αυτά τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα αυτόν τον μήνα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την τιμολόγηση.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R