Νέες διαρροές, νέες φωτογραφίες της σειράς Huawei P70

8 Ιανουαρίου, 2024

Η σειρά Huawei P70 είναι από τις πλέον πολυαναμενόμενες στις τάξεις των οπαδών της φωτογράφησης και φυσικά οι διαρροές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο tipster @FixedFocus μοιράστηκε δύο νέα concept renders της σειράς Huawei P70 στο Weibo. Οι εικόνες δείχνουν δύο εκδόσεις -μαύρο και λευκό- για το τηλέφωνο P70, οι οποίες ταιριάζουν αρκετά με τις προηγούμενες διαρροές. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Και στις νέες εικόνες λοιπόν βλέπουμε το τετράγωνο camera module και την τριγωνική διάταξη των φακών. Την «παρέα» συμπληρώνει το φλας αλλά και το logo XMAGE.
Το Rococo φινίρισμα φαίνεται να κάνει για άλλη μια φορά την εμφάνισή του μετά την σειρά P60, κάτι που δείχνει ότι το κοινό το αγάπησε.

Με τα σύγχρονα φωτογραφικά κινητά να ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερα specs όπως διπλούς τηλεφακούς, αισθητήρες 1 ίντσας και εξελιγμένα συστήματα επεξεργασίας εικόνας η κορυφή στην λίστα με τα κορυφαία φωτογραφικά κινητά δεν θα είναι εύκολη για την Huawei. Κάτι μας λέει όμως ότι η κινεζική εταιρεία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R