Samsung XCover 7: Αυτό είναι το νέο σούπερ ανθεκτικό κινητό που περιμέναμε;

14 Νοεμβρίου, 2023

Η Samsung τον Ιούνιο του 2022 παρουσίασε ένα από τα καλύτερα ανθεκτικά τηλέφωνα – το Galaxy XCover 6 Pro. Το τηλέφωνο ήταν ένα «σκληρό» mid-ranger που μπορούσε να αντέξει σε πτώσεις, νερό και σκόνη όσο κανένα άλλο Galaxy. Τώρα μια νέα διαρροή μας δείχνει ότι η Samsung σχεδιάζει να αναβαθμίσει την γκάμα των ανθεκτικών της κινητών.

Στην κοινωνική πλατφόρμα X (πρώην Twitter), ο tipster Arsene Lupin μοιράστηκε μια απεικόνιση του XCover 7. Η εικόνα μας δίνει απόψεις της μπροστινής, της πίσω και της πλαϊνής πλευράς της συσκευής.

Με βάση την εικόνα, φαίνεται ότι το XCover 7 δεν έχει μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του αλλά το μέγεθος του φαίνεται λίγο αυξημένο. Φαίνεται ότι εξακολουθεί να διαθέτει το προγραμματιζόμενο κουμπί στο πλάι, αλλά δεν μπορούμε να δούμε αν διαθέτει και το δεύτερο προγραμματιζόμενο πλήκτρο στο επάνω μέρος.
Σύμφωνα με την εικόνα η συσκευή διαθέτει μόνο μία κάμερα, κάτι περίεργο μιας και μέχρι σήμερα οι δύο κάμερες ήταν σταθερές. Δυστυχώς, αυτή η διαρροή έρχεται χωρίς λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά, οπότε δεν είναι σαφές τι θα πρέπει να περιμένουμε. Τα μόνα σιγουράκια είναι ότι θα έχουμε πιστοποίηση IP68 και στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810H για κραδασμούς, δονήσεις, σκόνη, άμμο και πτώσεις.

Τέλος ίσως το XCover 7 διατηρήσει και την αφαιρούμενη μπαταρία που είδαμε στον προκάτοχό του.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R